Aanmelden voor de Grijze Reigâh tribune

Bent u een Grijze Reigâh?

Bent u een Haagse supporter van 65 jaar en ouder? Dan mag u uzelf met trots een Grijze Reigâh noemen. Terwijl u ouder wordt veranderd er een hoop. U wordt minder mobiel en verliest soms het contact met (oude) vrienden. Maar een ding blijft: de liefde voor ADO Den Haag en het Groen Gele hart. En hoewel een stadionbezoek lastiger wordt, bent u uw cluppie altijd blijven volgen. 

Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om weer plaats te nemen op de Groen Gele tribune, waar oude tijden herleven en nieuwe vriendschappen ontstaan. Wij zorgen samen met de Boodschappen Begeleidingsdienst Den Haag voor vervoer, een mooie plek op de tribune, een dekentje en een Haags bakkie. 

Het leuke van de Reigâhs...

Samen zijn

Kom samen met andere Hagenaars en Hagenezen oude tijden herbeleven in het stadion. Deel herinneringen en maak nieuwe vrienden.

MOEDIG DE SPELERS AAN

Jong en oud, samen staan we achter ADO Den Haag. We juichen als ze winnen en moedigen de spelers aan wanneer dit nodig is.

comfortabel de wedstrijd bekijken

De Grijze Reigâhs worden van alle gemakken voozien. Van het vervoer naar het stadion tot een bakkie voor en na de wedstrijd in het Haags Heineken Huis.

Aanmelden als Grijze Reigâh

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

De 1e helft van het seizoen 2019/2020, zullen wij voor ons vervoer en begeleiding, wederom met plezier,  gebruik maken van de vervoersdiensten van de  BBD, de boodschappen begeleidingsdienst Den Haag. U kunt zich daarom ook direct bij hen aanmelden voor deelname aan de Grijze Reigâhs ADO Den Haag Tribune. Telefoonnummer 070-3646661 of een email aan info@bbddenhaag.nl. De medewerkers van de BBD nemen graag contact met u op! Website: http://www.bbddenhaag.nl