Wordt vriend van de Grijze Reigâhs

Wordt vriend van de Grijze Reigâhs en krijg een plekje op de vriendenlijst

U bent al vriend vanaf 50 euro per jaar, maar het bedrag mag natuurlijk ook hoger zijn. Met uw donatie helpt u een oudere Hagenees of Hagenaar om (onder begeleiding) weer een wedstrijd van zijn of haar cluppie ADO Den Haag te bezoeken. Samen genieten van een wedstrijd, een hapje en een drankje, wij halen de mensen op en brengen ze weer veilig thuis!

Met uw bijdrage helpt u ook bij het verder ontwikkelen van de ADO Den Haag TV kamers. Het doel is om een ADO TV kamer in alle Haagse verpleeghuizen en revalidatiecentra te realiseren. In deze ruimte kunnen de bewoners, hun bezoek en oudere buurtbewoners de wedstrijden van ADO Den Haag in groen-gele sferen en op groot scherm bekijken.

Vriend worden? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of maak uw donatie over naar NL61RABO0339949716 t.n.v. Stichting de Grijze Reigahs onder vermelding van “Ik word vriend” en krijg een plek op onze Grijze Reigâh vriendenlijst. Deze is terug te vinden op de website.