10e Haags Voetbalhistorietoernooi, wat een feestje !

Op zaterdag 15 juni 2019 werd het 10e Haagse Voetbalhistorie toernooi gehouden. De bevlogen organisator Rob Pronk, ontving van wethouder Richard de Mos volkomen terecht de Stadsspeld. De Grijze Reigâh’s waren ter promotie, samen met onze ambassadeur Aad Kila ook aanwezig op dit unieke voetbalevenement op het terrein van VUC aan Het Kleine Loo te Den Haag. Hierbij een kort verslag.

.

Nadat het in de ochtend nog behoorlijk had geregend, brak om 12.00 uur, bij aanvang van het toernooi het zonnetje door. Het nostalgische zeven-tegen-zeventoernooi voor verdwenen clubs werd goed bezocht. Roemruchte clubs uit het verleden, zoals Tonegido, Devjo, VV Maasstraat en Tedo streden in een gemoedelijke sfeer tegen elkaar. Spelers van oud profs tot en met die van clubs uit de oude HVB klassen maakten er weer een geweldige happening van. Als oud speler van LenS genoot ondergetekende ook volop van de gezelligheid, de sfeer en het respect voor elkaar.

Promotie Grijze Reigâh’s

Gewapend met een doos vol flyers en stickers, richtten we met onze fraaie banners ons eigen hoekje in. Nadat het toernooi van start ging zijn we de velden langs gelopen en volop promotie gemaakt voor onze stichting. Over het algemeen werden de flyers en stickers heel positief ontvangen.

Een groot compliment voor onze ambassadeur Aad Kila, die tot laat is gebleven en zelfs tot slot het lied O’O’ Den Haag ging zingen.

Van de Lammertink Groep ontving hij spontaan 50 euro cash en ook andere bedrijven heeft hij gesproken en de aanvoerders van de teams. De toegezegde stortingen komen later deze week binnen. Verder heeft hij ook nog even gesproken met wethouder Richard de Mos.

Zie voor meer informatie:

www.degrijzereigahs.nl

www.dehaagsevoetbalhistorie.nl

                                                                                                Onze ambassadeur Aad Kila

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *