ADO Den Haag – Vitesse op 30 maart 2019

Op een mooie lentedag, op zaterdag 30 maart 2019, ontving de stichting “De Grijze Reigâh’s” weer 25 gasten in het CAR Jeans stadion. Nadat eerst de Vitessebus de spelers had uitgelaten, kwamen er 4 busjes van de Boodschappen Begeleidings Dienst voorrijden. Voor verwachting werden ze eerst opgevangen in het Haags Heineken Huis.

De nieuwe vlag van De Grijze Reigâh’s

De deelnemers keken vol bewondering naar de banner en vlag met ons mooie nieuwe logo. Gelet op de tijd liepen ze daarna meteen door naar de tribune, alwaar Glenn Duijzer (secretaris) en Cor (voorzitter) ze naar hun vaste plek begeleidde en iedereen voorzag van een heerlijk kopje thee of koffie. Leuk om te zien dat er zich al een “harde kern” vormt van deelnemers die tot nu toe elke pilot wedstrijd zijn meegegaan.

Voor de mogelijkheden voor het komende seizoen hadden de deelnemers een enquêteformulier ingevuld, zodat we dit kunnen meenemen in de besprekingen met ADO Den Haag. De resultaten geven ons extra steun om door te gaan. Dankbaarheid ontvingen we ook door een mooie zelfgemaakte kaart en een doosje Merci.

Geen koffie meer halen voor de rust ?

Net zoals bij de vorige pilotwedstrijd viel er een doelpunt in de 43e minuut, toen we alvast naar beneden waren gelopen om koffie en thee te halen, Zal toch maar met de spelers gaan afspreken om niet meer tussen de 40e en 45e minuut te gaan scoren.

We love you Lexie, we do !

Helaas net niet gewonnen, maar wel weer een mooi punt erbij. Lex Immers speelde een fantastische wedstrijd in de voorhoede. De Grijze Reigâh’s gingen uit hun grijze dak bij het tweede doelpunt van Lex. Ze zongen ook volop mee met “We love you Lexie, we do !.”

Na de wedstrijd werd er weer gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en drankje. De meeste deelnemers hebben zich inmiddels ook alweer opgegeven voor de laatste pilot wedstrijd op zaterdag 28 april, thuis tegen Willem 2. Tevreden over het verloop van deze inmiddels alweer 5e pilotwedstrijd, zwaaiden Glenn en Cor de deelnemers uit.