De beste wensen voor 2024 !

Het bestuur van de stichting de Grijze Reigâh’s wenst alle trouwe en nieuwe Grijze Reigâh’s in heel Haaglanden een gezond 2024 en natuurlijk veel voetbalgenot toe in het Bingoalstadion. Uiteraard ook de beste wensen voor onze gulle donateurs, sponsors en iedereen die het initiatief van de Grijze Reigâh’s een warm hart toedraagt. Laten we er in ons jubileumjaar een mooi jaar van maken.

Sinds 1 februari 2019 is de stichting de Grijze Reigâh’s opgericht, met als doelstelling:
“Het in staat stellen om nog zelfstandig wonende ouderen van Haaglanden op een structurele en comfortabele wijze thuiswedstrijden van ADO Den Haag te laten bezoeken.” Dit concept is al zeer succesvol gebleken in Den Haag en Zoetermeer en nu ook beschikbaar voor Delft. Op 1 februari 2024 vieren we ons 5 jarig jubileum.

Onbezorgd genieten
Het totaalconcept zorgt echt voor een avondje onbezorgd genieten. De Grijze Reigâh’s worden opgehaald, krijgen vooraf een kopje thee of koffie, een mooie plek op de eretribune, achteraf nog een drankje en worden uiteraard ook weer naar huis gebracht. De kosten voor een onvergetelijke avond zijn dit seizoen slechts 20 euro. (exclusief vervoerskosten) Zie voor meer informatie: www.degrijzereigahs.nl.

Met vriendelijke groet,
Cor van Welbergen,
voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *