De Catering

 

O’ O’ Den Haag, O’O’ die catering

 

Nu ADO Den Haag onlangs in handen is gekomen van een nieuwe eigenaar, wordt er gesproken van een nieuw elan. Naast alle veranderingen op sportief gebied, is dit misschien ook een nieuwe kans om de catering van ADO Den Haag eens op een hoger plan te tillen. Het gaat dan met name om de catering voor het gewone supportersvolk.

 

Triest anno 2022

Nu kom ik zelf pas een jaar of vijftig bij ADO Den Haag, maar het aanbod van toen is bijna hetzelfde aanbod van nu. Het blijft beperkt tot bier, worst, broodje bal, chips, slechte koffie en chocoladerepen. Leuk voor de historie, maar de tijd heeft niet stil gestaan. Uiteraard zijn er in het hoofdgebouw wel allerlei luxe voorzieningen voor de mensen van de skyboxen en de eretribune. En die betalen daar natuurlijk ook een prijs voor.

Toch zou het anno 2022 wel eens goed zijn om ook voor het gewone supportersvolk het aanbod eens aan te passen naar de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Pogingen van een lekkere sate met pindasaus en stokbrood, zijn plots weer uit het beeld verdwenen. Als reden de veiligheid, maar daar konden toch aanpassingen voor worden getroffen?? Verder zou het toch ook wel eens fijn zijn om een goede cappuccino te bestellen, of een lekker broodje gezond. We worden in deze tijd allemaal te dik, maar iets van een gezonde hap is er niet te verkrijgen. Ook daarin heeft ADO Den Haag een maatschappelijk verantwoordelijkheid.

Is het dan zo moeilijk om het aanbod te verruimen? Kan die nieuwe eigenaar niet eens gaan praten met bijvoorbeeld Douwe Egberts, Starbucks, La Place of een goede broodjesleverancier. Een nieuw elan, tsja, begin dan ook eens met een betere catering voor de gewone supporters. Pas het aanbod aan, aan deze tijd. En kijk ook alvast naar de toekomst. En pas dan ook de trieste omgeving aan, waar de catering nu is gehuisvest. Onder de tribune in een koude betonnen omgeving. Ook daar valt voor de nieuwe eigenaar veel winst te halen. Bijvoorbeeld verwarming, verlichting, uitstraling.

Voorlopig zullen we ons moeten troosten met een slecht bakkie pleur en een verlept broodje worst. Maar er komen andere tijden…….toch ??