De grijze Reigâhs bestaan een jaar

De Grijze Reigâh’s bedanken Stayokay voor hun support

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar op 1 februari 2020 bestonden De Grijze Reigâh’s precies 1 jaar.

Toevallig op de dag dat ADO Den Haag haar 115e verjaardag vierde.

Om deze heugelijke dag te vieren met onze vaste groep supporters – die gebruik maken van de mogelijkheden van De Grijze Reigâh’s – was het plan opgevat voor een lekkere hightea.

Al snel werden we benaderd door Dennis Lageweg van Stayokay hostel Den Haag. We waren op zaterdag 1 februari van harte welkom om onze verjaardag bij Stayokay te komen vieren.

In overleg met onze partner BBD (Boodschappen Begeleidingsdienst Den Haag) hebben we onze supporters onder ‘valse voorwendselen’ eerder kunnen verzamelen.

Samen met de vaste groep begeleiders en het bestuur hebben we genoten van een heerlijke hightea.

Na deze heerlijke verrassing, zijn we samen richting Cars Jeans Stadion gegaan voor de wedstrijd ADO Den Haag tegen Vitesse.

Ondanks het Haagse overwicht, eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

Het bestuur van De Grijze Reigâh’s willen graag de medewerkers van Stayokay, Dirk Maas en Dennis Lageweg bedanken voor hun medewerking en support aan onze verjaardag.

Meer informatie over Stayokay vindt u op: www.stayokay.com/nl/hostel/den-haag

Bent u 65+ en voelt u zich wel eens eenzaam? Neem dan contact op met de BBD voor o.a. een bezoek aan ADO Den Haag. Meer informatie is te vinden op: www.bbddenhaag.nl/

Wilt u net zoals Stayokay de Stichting De Grijze Reigâh’s steunen? Of bent u geïnteresseerd in meer informatie over ons, bekijk dan: www.degrijzereigahs.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *