De maand van de waarheid…………

De maand maart 2024 wordt de maand van de waarheid voor ADO Den Haag. Althans voor directe promotie naar de eredivisie.

Op vrijdag 1 maart traden onze helden aan tegen jong AJAX. Voorafgaande aan de wedstrijd was er nog een zwerm luidruchtige kraaien op het veld, maar die brachten de stemming er wel goed in. Na afloop was de conclusie dat het enige wat telt, is het behalen van drie zeer belangrijke punten.

Busjes

Uiteraard werden de Grijze Reigâh’s weer keurig thuis opgehaald en na afloop weer netjes thuisgebracht door de chauffeurs van de BBD en Welthuis.nl. Een woord van dank is ook hier wel eens op zijn plaats. Zonder deze chauffeurs is het totaalconcept niet mogelijk. Nadat onze mascotte Storky ons had bezocht begaven ruim dertig Grijze Reigâh’s zich naar de tribune.

Annulering uitwedstrijd

Helaas hebben we door verschillende omstandigheden te uitwedstrijd voor de Grijze Reigâh’s tegen Telstar op 15 maart 2024 moeten annuleren. Het bestuur gaat kijken of er dit seizoen nog een andere mogelijkheid is. Ook het bezoeken van een wedstrijd van de dames staat nog op de agenda.

Gesprek met de gemeente Den Haag

Op woensdag 6 maart 2024 vindt er een gesprek plaats met de gemeente Den Haag en de directie van ADO Den Haag over de (toekomstige) faciliteiten voor de Grijze Reigâh’s in het Bingoal stadion.

De Wedstrijd

Het duurde nog geen tien minuten voordat ADO Den Haag de eerste kans van de wedstrijd mocht noteren. Uit een goede voorzet van Van Mieghem was het Veerman die de bal in één keer een poeier gaf. Helaas ging zijn schot hoog over het doel van De Graaff. ADO Den Haag kreeg steeds een beetje meer grip op de wedstrijd. Zo vond de opkomende Ché, Van Wolfgang in een kansrijke positie. De aanvaller zag zijn inzet maar net gekeerd worden door de Amsterdamse doelman. En precies wanneer het allemaal iets voordeliger voor ADO Den Haag wilde uitpakken, gaven de Hagenaars op eigen helft teveel ruimte weg waardoor Fitz-Jim, Marsman van een meter of 25 het nakijken gaf: 0-1.

Hoewel het er lang somber uitzag in de eerste helft, wist Derijck het stadion vlak voor rust wakker te schudden. Uit een corner van Van Wolfgang kopte de routinier beheerst de gelijkmaker tegen de touwen: 1-1. Dit was tevens de ruststand. De thuisploeg zat niet lekker in de wedstrijd en moest opnieuw een beroep doen op Marsman toen ook Agougil de score namens de bezoekers probeerde te vergroten. Ondanks dat ADO Den Haag de grip nog altijd een beetje kwijt was, lukte het hen wel om bij de eerst volgende kans gelijk effectief te zijn. Uit een geweldige hoge voorzet van Vigen kopte Schalk zijn tweede in Haagse dienst binnen: 1-2! ADO Den Haag voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong. ADO Den Haag speelde geen beste wedstrijd, maar wist een zakelijke 2-1 overwinning over de streep te trekken tegen Jong Ajax.

Komende thuiswedstrijd

Let op ! De volgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op maandag 11 maart 2024 om 20.00 uur tegen de FC Dordrecht. Sluit je snel ook aan bij de Grijze Reigâh’s Voor Den Haag kunt u zich opgeven bij de BBD (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) telefoon 070 3646661. Voor Zoetermeer via de website van UVV Zoetermeer ; https://uvv-zoetermeer.nl/.

Speciale Grijze Reigâh sjaal

De speciale Grijjze Reigâh’s sjaal is tijdelijk uitverkocht.

Voorjaar op het Voorhout

Van Des Indes tot Diligentia

Lopend op het schelpenpad

Voorname gevels

Monumentale bomen

 

Van Kloosterkerk tot Pulchri

Een reis in de tijd

Paarden en koetsen

Beelden en Prinsjesdag

 

Krokussen kleuren het voorjaar

Prikkelende zon op de Hofvijver

Terrasstoelen worden bezet

Een tram die traag passeert

 

Van antiekmarkt tot kermis

Het beeld van Couperus in de schaduw

Oude zwart-witfoto’s in kleur

Haagsche dames aan de High Tea

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *