Grijze Reigâh’s bezoeken ADO Den Haag – PEC Zwolle

Op vrijdagavond 15 februari 2019 bezochten weer zo’n 25 Grijze Reigâh’s de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen PEC Zwolle.

Het werd weer een mooie avond voor ze met onverwachts een bezoek van ADO icoon, Aad Kila, en een mooie attentie van stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Hierbij een kort verslag.

 

Rond 18.00 uur kwam het ontvangst committee (Karin en Cor) bij elkaar, om de Grijze Reigâh’s op te vangen in het Haags Heineken Huis. Vooraf hield Cor nog een interview met Alberto over de stichting voor het ADO Journaal. Rond 18.30 uur kwamen de drie busjes van de stichting BBD voorrijden voor de hoofdingang. De aankomst werd ook nog gefilmd door Studio Sport.

Nadat iedereen was voorzien van koffie en thee, kwam Aad Kila even langs om met de Grijze Reigâh’s uitgebreid een praatje te maken. Aad vindt het een prachtig initiatief en zal naar alle waarschijnlijkheid, ambassadeur van de Stichting Grijze Reigâh’s worden. Rond 19.15 uur vertrokken we naar de tribune. Ik zag iedereen weer volop genieten van de entourage en de echte voetbalsfeer. Deze 4e pilotwedstrijd was voor de meeste Grijze Reigâh’s ook hun 4e pilotwedstrijd. Je kan wel zeggen dat er nu al een harde kern Grijze Reigâh’s is ontstaan. Voor de wedstrijd kwam ook nog iemand van Omroep West een praatje en foto’s maken. Zie bijgaande foto van de tweet die op twitter stond.

Doelpunt en verrassing

Kort voor de rust ging Cor met een paar begeleiders vast koffie en thee halen, toen in de 44e minuut het curieuze doelpunt door Troupée werd gemaakt, wat achteraf ook het winnende doelpunt bleek te zijn.

Tijdens de pauze werden de Grijze Reigâh’s verrast door een mooie ADO sjaal, wat ze werd aangeboden door de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Vol trots werden de sjaals meteen omgedaan.

 

De wedstrijd was op zich niet goed, maar wel spannend, en de drie punten zitten weer lekker in de tas. Na afloop genoten de Grijze Reigâh’s nog even na met een drankje en hapje. De deelnemers hadden een prima avond en je ziet ook nieuwe vriendschappen ontstaan. Rond 22.30 uur vertrokken De Grijze Reigâh’s moe, maar voldaan, weer volop zwaaiend naar huis.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *