Gelukkig hebben we de foto’s nog ……..

Helaas speelden onze helden een kansloze wedstrijd tegen Heracles op maandagavond 6 maart 2023. Gelukkig waren er nog andere zaken die de Grijze Reigâh’s wel tot tevredenheid stemden. Zoals de presentatie van de nieuwe fleecedekens, een eigen opslagruimte in het stadion en een bezoek aan een wedstrijd van de ADO Den Haag dames op zondag 19 maart 2023.

Fleece dekens

De stichting de Grijze Reigâh’s heeft een gedeelte van de gewonnen Dik Hooimeijerprijs besteed aan het aanschaffen van groene en gele fleecedekens met ons geborduurd logo erop. Zo zitten onze Grijze Reigâh’s er tijdens de wedstrijd warmpjes bij. Tijdens de wedstrijd tegen Heracles waren nu zowel de gele en groene fleecedekens beschikbaar. De fleecedekens zijn vakkundig geproduceerd door Tot Zienspromotions uit IJmuiden. Getuige de foto’s waren de aanwezige Grijze Reigâh’s zichtbaar content. Een mooie stap vooruit.

 

Opslagruimte

Vanaf heden hebben de Grijze Reigâh’s een eigen opslagruimte voor de banners en fleecedekens in de Brasserie. Heel handig voor ons en met dank aan de medewerking van ADO Den Haag.

© ADOFANS.nl

De Wedstrijd

ADO Den Haag heeft kostbare punten laten liggen in het thuisduel tegen Heracles Almelo. Net als in de uitwedstrijd ging de Haagse ploeg met duidelijke cijfers onderuit: 0-3 werd het in het Bingoal Stadion. Dankzij de nederlaag verliest ADO Den Haag tevens de koppositie in de derde periode.

Voor het duel tegen Heracles Almelo keerde Denzel Hall terug in de wedstrijdselectie en voor hem was er meteen basisplek weggelegd. Datzelfde gold niet voor Finn van Breemen, die vanwege een blessure nog steeds niet inzetbaar was. Daardoor stond Werker, net als tegen PSV, in het centrum van de defensie. Verder koos trainer Dick Advocaat voor de vaste namen van afgelopen competitiewedstrijden.

Helaas konden onze Groen Gele helden geen vuist maken tegen het goed spelende Heracles. Op deze overwinning valt niets af te dingen. Snel deze wedstrijd vergeten en de blik richten op de toekomst. Laten we vrijdag 10 maart beginnen om de draad weer op te pakken in de uitwedstrijd tegen Top Oss.

Een van de weinige hoogtepunten was het schitterende spandoek van Fan support.

Steun onze club bij de volgende thuiswedstrijd !
Op vrijdag 17 maart 2023 speelt ADO Den Haag thuis tegen Willem 2. Hierbij kunnen onze Groen Gele helden extra steun heel goed gebruiken! Zeker ook van de Grijze Reigâh’s. Uiteraard kunnen de Grijze Reigâh’s uit Den Haag zich weer opgeven bij de stichting BBD, die het vervoer en begeleiding prima verzorgd. Telefoonnummer: 070-3646661.

Grijze Reigâh’s uit Zoetermeer kunnen zich opgeven bij de UVV-Zoetermeer. Zie bijgaande link: Contactformulier – UVV Zoetermeer (uvv-zoetermeer.nl)

Uiteraard zijn ook Grijze Reigâh’s uit Delft van harte welkom. Dit wordt verzorgd door de BUDD Delft. Telefoonnummer: 0157600200

Kwartfinale KNVB Beker ADO Den Haag dames op 19 maart 2023

De Grijze Reigâh’s kunnen getuige zijn van deze wedstrijd op zondag 19 maart op een bijzondere locatie in het Bingoal stadion. Waar dit precies is houden we nog even geheim. Het is zeker de moeite waard om je hiervoor op te geven !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *