Groningse eierballen……

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen trakteerde een delegatie van FC Groningen supporters, de Grijze Reigâh’s op Groningse eierballen. Op zich zeer gewaardeerd, maar de wedstrijd lag ons daarna nogal zwaar op de maag. Zelfs zozeer dat de hoogtepunten van de avond zich al voor de wedstrijd hadden afgespeeld.

Record aantal deelnemers !

Niet eerder in het bestaan van de Grijze Reigâh’s waren er zoveel deelnemers op een thuiswedstrijd afgekomen. Ruim 40 Grijze Reigâhs’s waren getuige van de wedstrijd tegen FC Groningen. Tijdens de gezellige bijeenkomst vooraf kregen alle deelnemers een chocolade paashaasje van onze stichting. Daarnaast schoof ook een delegatie van supporters uit Groningen aan tafel. Zij zijn zeer geïnteresseerd in ons concept en denken er aan om in Groningen dit ook voor de oudere supporters aldaar te gaan realiseren. Voor de wedstrijd nuttigden de aanwezigen van de heerlijke Groningse eierballen. Kortom de stemming zat er goed in. Helaas was dit meteen ook het hoogtepunt van de avond. Wat rest is een onvoorspelbare serie play off wedstrijden. Maar het blijft ons cluppie. Dus ook de Grijze Reigâh’s zullen er zeker weer zijn.

De Wedstrijd

Laten we hieraan niet teveel aandacht meer aan besteden. Voor de liefhebber zie het verslag op de site van ADO Den Haag.

Komende thuiswedstrijd

De volgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 12 april 2024 om 20.00 uur tegen de Helmond Sport. Sluit je snel ook aan bij de Grijze Reigâh’s. Voor Den Haag kunt u zich opgeven bij de BBD (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) telefoon 070 3646661. Voor Zoetermeer via de website van UVV Zoetermeer ; https://uvv-zoetermeer.nl/.

Speciale Grijze Reigâh sjaal weer verkrijgbaar !

De nieuwe speciale Grijze Reigâh’s sjaal is vanaf heden weer verkrijgbaar. Ze zijn iets feller van kleur en ook iets langer, zie bijgaande foto.

Zomertijd
Nog is de temperatuur aan de kille kant
Rokjesdag laat nog even op zich wachten
Steeds korter worden nu de lange nachten
Wachtende strandstoelen op het stille strand
Vermoeide gezichten in de Haagse tram negen
Een uur vooruit betekent te vroeg uit de veren
In de Haagse modehuizen al volop zomerkleren
Het eerste ijsje bij Marinello voelt als een zegen

Het Paasontbijt met het immer verdwenen ei
Prikkelende zon straks in de serene Japanse Tuin
Voor de meubelboulevard vormt zich een lange rij

Het jonge bladgroen ontspringt uit de aloude boomkruin
De aanblik van bloeiende krokussen maakt me blij
Langs het strand de contouren van een nieuw Kijkduin

29 maart 2024


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *