Heerlijk avondje is gekomen………

In een kil en zeer nat Bingoal Stadion waren de trouwe Grijze Reigâh’s op maandagavond 27 november 2023 getuige van een heerlijk avondje, zowel in de Brasserie als op de tribune. Onze helden trakteerden ons op een aantal zeer fraaie doelpunten.

 

Hoog bezoek

Ondanks zijn zeer drukke agenda, vond Sinterklaas toch nog even een gaatje om de Grijze Reigâh’s in de Brasserie met een persoonlijk bezoek te vereren. Verraste gezichten en blijdschap om zijn komst. Uiteraard had de Sint ook een cadeautje voor de Grijze Reigâh’s meegenomen. Onder luid gezang vertrok de Sint weer naar een volgend bezoek. Gewapend met onze fraaie gele en groene dekentjes vertrokken we rond 19.30 uur richting tribune. Helaas waren een paar trouwe Grijze Reigâh’s geveld door ziekte. Wij wensen hun beterschap en hopen ze de komende thuiswedstrijd weer te mogen begroeten.

De Wedstrijd
Het duurde het ruim tien minuten voordat de bezoekers echt warm konden worden van het voetbal. Ideho had een paar aardige acties in huis, waardoor Veerman in staat werd gesteld om de score te openen, nadat de rappe buitenspeler de bal panklaar op zijn hoofd legde. De spits kon de kopbal helaas geen goede richting geven, waardoor zijn inzet naast het doel belandde. Slechts enkele minuten later liet ADO Den Haag wederom een mooie aanval zien en ditmaal met succes. Van der Sande zocht de combinatie met Veerman op en schoot vervolgens feilloos binnen: 1-0. 

Dat Van der Sande op stoom was bleek opnieuw vlak voor rust. Na een goede, hoge voorzet van Vigen kopte de schaduwspits diagonaal binnen. Diezelfde Van der Sande zorgde er nog geen minuut later voor dat Ideho hetzelfde kunstje kon flikken. Ook hij liet met zijn kopbal Raatsie kansloos. En zo stond het in nog geen twee minuten tijd ineens 3-0. ADO Den Haag dacht met een zeer comfortabele voorsprong de kleedkamers op te zoeken, maar het kon nog gekker. Uit de draai maakte Van der Sande zijn hattrick toen hij zijn schot wederom Raatsie zag passeren. Zodoende ging ADO Den Haag rusten met een zeer ruime en uitstekende 4-0 voorsprong.

Naarmate de tweede helft vorderde nam de thuisploeg toch weer het hef in eigen hand en dat resulteerde dan ook vrijwel direct in nog een doelpunt. Uit goed voorbereidend werk, met wederom een mooie actie, van Ideho was het uiteindelijk Van Mieghem die de trekker overhaalde en snoeihard binnenschoot: 5-0. Ook voor invaller Sellouki was het raak. De opkomende Absalem wist het hoofd van Sellouki knap te vinden, waardoor ook hij succesvol kon binnen koppen: 6-0. ADO Den Haag had weer volledig de controle terug en liet Jong FC Utrecht de resterende tweede helft kansloos. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 6-0 overwinning voor de ploeg van Darije Kalezic.

Komende thuiswedstrijd

De volgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 8 december 2023  om 20.00 uur tegen Willem 2. Deze topper wil je zeker niet missen !

Sluit je snel ook aan bij de Grijze Reigâh’s !

Voor Den Haag kunt u zich opgeven bij de BBD (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) telefoon 070 3646661. Voor Zoetermeer via de website van UVV Zoetermeer ; https://uvv-zoetermeer.nl/. Voor Delft: administratie@delftvoorelkaar.nl

 

Speciale Grijze Reigâh sjaal

Voorafgaande aan de wedstrijd is in de Brasserie nog een beperkt aantal unieke Grijze Reigâh sjaals beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *