Niet te rijmen……

Als amateurdichter van Den Haag vond onze voorzitter de opstelling van de trainer tegen FC Eindhoven niet te rijmen. Wie laat nu zijn topscorer en koning assists op de bank beginnen? Het resultaat was wederom bedroevend. De vraag die steeds urgenter wordt is of het team nog wel op tijd in een “flow” terecht kan komen.

Druk weekend
Het was een druk weekend voor onze Grijze Reigâhs, Zaterdagmiddag de wedstrijd van het 1e tegen Eindhoven, welke helaas weer niet winnend werd afgesloten en zeker tegen een laagvlieger als Eindhoven hadden graag een paar keer op de stoelen willen staan.

We hebben echter wel weer een nieuw lied geleerd. Oleoleole,oleoleole en dat onder begeleiding van een trommel. De meningen zijn verdeeld.

Zondag met een kleine delegatie Grijze Reigâh’s naar de vrouwen van ADO tegen de vrouwen van Feyenoord, die konden wel 2x het net vinden en daardoor de wedstrijd winnend afsluiten. Dit keer maar niet op de stoelen gaan staan, want we zaten weer in de skybox van John Van Zweden. Weer top geregeld. Bedankt allemaal. We hebben genoten.

 

De Wedstrijd tegen FC Eindhoven

Laten we hieraan verder niet teveel aandacht meer aan besteden. Voor de liefhebber zie het verslag op de site van ADO Den Haag.
https://adodenhaag.nl/nl/tickets/kaartverkoop/kaartverkoop-mannen/1072-ado-den-haag-fc-eindhoven-1072

Komende thuiswedstrijd

De laatste reguliere thuiswedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 10 mei 2024 om 20.00 uur tegen jong PSV. Sluit je snel ook aan bij de Grijze Reigâh’s. Voor Den Haag kunt u zich opgeven bij de BBD (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) telefoon 070 3646661. Voor Zoetermeer via de website van UVV Zoetermeer ; https://uvv-zoetermeer.nl/.

Speciale Grijze Reigâh sjaal weer verkrijgbaar !

De nieuwe speciale Grijze Reigâh’s sjaal is vanaf heden weer verkrijgbaar. Ze zijn iets feller van kleur en ook iets langer. Verkrijgbaar bij thuiswedstrijden in de Brasserie.

Podcast

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Den Bosch mocht onze voorzitter aanschuiven bij de Podcast van Wietze Smid en Alberto van der Spiegel. Jari Vlak was de andere gast in deze populaire Podcast Deze is terug te luisteren via : https://www.youtube.com/playlist?list=PLochG2FfMpvuSJKKEdlI1g8PsmSSXedel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *