Nog een appeltje te schillen………..

Op woensdag 22 mei 2024 traden onze helden aan tegen de nummer 16 van de eredivisie, Excelsior. Daar hadden we nog een appeltje mee te schillen. In een bomvol Bingoal stadion gingen de Grijze Reigâh’s er eens goed voor zitten. Aan kansen ontbrak het ADO Den Haag niet, maar uiteindelijk moesten we onverdiend met een nederlaag het veld verlaten. Dus hebben we komende zaterdag (25 mei) nog steeds een appeltje te schillen in Rotterdam. De messen zijn geslepen.  

Volle bak
Het is heel fijn om het Bingoal stadion weer eens zo vol te zien. De sfeer zat er goed in en de steun van de vele supporters had onze helden zeker in de tweede helft tot de bijna zeer verdiende gelijkmaker kunnen leiden. Blijft alleen wel jammer dat er niet meer mensen komen bij ook de andere wedstrijden gedurende het seizoen. In de derde helft waren de Grijze Reigâh’s wel wat teleurgesteld, maar de overtuiging is er, dat het nog goed kan komen. En dan wel met 4-3-3 beginnen met Ideho als linksbuiten. Met de terugkeer van Absalem gaat het lukken.

Trouwe Grijze Reigâh’s

Hoewel we hopen dat we op 2 juni 2024 nog de finalewedstijd kunnen spelen, alvast een woord van dank aan de gestaag groeiende groep Grijze Reigâh’s die trouw elke thuiswedstrijd onze mooie club komen steunen. Het is mooi om te zien dat de Grijze Reigâh’s uit Den Haag, Zoetermeer en Delft volop genieten van het geboden concept en dat zij na een eerste kennismaking trouw blijven komen.

Verslag van de wedstrijd
Een uitgebreid verslag van de wedstrijd staat op de site van ADO Den Haag: https://adodenhaag.nl/nl/tickets/kaartverkoop/kaartverkoop-mannen/1150-ado-den-haag-excelsior-rotterdam-1150

Komende thuis wedstrijd

Mochten we de finale halen, spelen we de thuiswedstrijd op zondag 2 juni 2024 om 18.00 uur. Sluit je snel ook aan bij de Grijze Reigâh’s. Voor Den Haag kunt u zich opgeven bij de BBD (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) telefoon 070 3646661. Voor Zoetermeer via de website van UVV Zoetermeer ; https://uvv-zoetermeer.nl/.

Speciale Grijze Reigâh sjaal weer verkrijgbaar !

De nieuwe speciale Grijze Reigâh’s sjaal is vanaf heden weer verkrijgbaar. Ze zijn iets feller van kleur en ook iets langer. Verkrijgbaar bij thuiswedstrijden in de Brasserie.

                                                         COME ON THE HAGUE

Door de dikke geelgroene rook
de contouren van de Haagse spelersbus
Op weg naar een zeer lastige klus
In Kralingen waart het degradatiespook

Het bomvolle uitvak schreeuwt het uit
De Haagse paling scoort een hattrick
Dat Excelsior speelt als cola zonder prik
Op naar de finale, pak in de volle buit

Het appeltje geschild tot het klokhuis
Nog twee potjes voetbal tot de promotie
Gekkenhuis voor menig Haagse buis

Schuim op die bekken voor een topprestatie
Het lijkt wel op een spelletje kat en muis
Juichend op 2 juni na een regelrechte sensatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *