Op een mooie lentedag……

 

Het was zondag 24 april 2022 een stralende lentedag, waarop onze trouwe Grijze Reigâh’s opnieuw een thuiswedstrijd van ADO Den Haag bezochten. In een zeer goed gevuld Car Jeans stadion zagen ze onze helden op de valreep gelijkspelen tegen jong FC Utrecht. Desondanks beleefden ze een hele fijne middag.

 

 

Goede samenwerking

Rond 11.15 uur arriveerden de deelnemers met de busjes van de stichting BBD, die al vanaf het begin, de haal- en brengservice tot in de puntjes verzorgd. De voorbereidingen samen met de medewerkers van ADO Den Haag gaat steeds soepeler. Hierdoor verloopt de ontvangst en binnenkomst van onze Grijze Reigâh’s op een snelle en effectieve wijze. In onze Grijze Reigâh’s corner, stond de koffie en thee nu al klaar. Ook lagen er programmaboekjes op de tafels. Met een goed gevoel en een glimlach op hun gezicht betraden onze Grijze Reigâh’s de mooie plekken op de tribune. Koesterend in een heerlijk lentezonnetje was het wachten op de wedstrijd.   

 

De wedstrijd

In een weinig hoogstaand duel heeft ADO Den Haag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong FC Utrecht. Klas zorgde met een knappe goal in de eerste helft voor de eerste treffer van ADO Den Haag. Daarmee zorgde de middenvelder voor één van de weinige hoogtepunten voor de supporters op deze zonnige zondagmiddag. Na twintig minuten had Dhoraso Klas een grote mogelijkheid op nummer twee. Een afvallende bal kwam bij de jonge middenvelder terechtkwam en vanaf de rand van het strafschopgebied leek hij binnen te knallen. De harde poging zoefde maar net langs het Utrechtse doel.

Het duel kabbelde langzaam voort en ADO Den Haag leek af te stevenen op een overwinning totdat Akharaz in blessuretijd van buiten de zestien de gelijkmaker binnenschoot. Na dat late tegendoelpunt was het wederom ADO Den Haag dat volop de aanval zocht. Zelfs Hugo Wentges zocht het vijandelijke strafschopgebied op maar tot echt gevaar kwam het niet meer. 

 

Randgemeenten

Voor de komende periode neemt de stichting Grijze Reigâh’s nader contact op met onze randgemeenten: Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam en het Westland, zodat ook Grijze Reigâh’s uit die gemeenten in de gelegenheid worden gesteld om een thuiswedstrijd van ADO Den Haag op een comfortabele wijze mee te beleven. 

 

 

 

Nacompetitie

Op dit moment is het nog niet bekend wat de eerste wedstijd in de nacompetitie gaat worden. Dit is eerst op 6 mei bekend. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk na de laatste uitwedstrijd tegen FC Emmen.