Presentatie op de Dag van de Stad 28 oktober 2019

Op maandag 28 oktober 2019 kwamen in het World Forum in Den Haag zo’n 2000 professionals bijeen om over de toekomst van de stad te praten. Wij mochten als stichting De Grijze Reigâh’s een presentatie houden als voorbeeld van goede burgerparticipatie. Na afloop van de presentatie overhandigde de voorzitter aan onze ambassadeur Aad Kila, het eerste exemplaar van de presentatiegids voor bedrijven. 

De presentatiegids voor bedrijven

Op deze dag reed ook de spelersbus van ADO Den Haag mee, als pendelbus voor de bezoekers. Veel bestuurlijke professionals verzamelde zich rond 10.00 uur bij het World Forum in Den Haag. In een scala van heel veel presentaties, mochten wij ook een toelichting geven aan de hand van een zogenaamde Pecha Kucha. Hiermee wordt aan de hand van 20 foto’s, die elk 20 seconden te zien zijn, het verhaal gehouden. Met als leidraad de vijf D’s: Dromen, Denken, Doen, Durven en Doorzetten werd het idee achter De Grijze Reigâh’s aan de volle zaal uitgelegd. Na afloop werd de net tot stand gekomen presentatiegids voor bedrijven aan onze ambassadeur Aad Kila overhandigd.

Aad Kila met 1e exemplaar van de presentatiegids

Hiermee heeft Aad een mooie introductie beschikbaar. In het mooie magazine van de Dag van de Stad: Wie Durft ?!, is ook het interview met onze voorzitter opgenomen. De stichting De Grijze Reigâh’s heeft hiermee ook landelijke bekendheid gekregen.

We zijn benieuwd naar de reacties die deze dag zal opleveren.

 

Presentatie over "De Grijze Reigâhs" door Cor van Welbergen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *