Steun de Grijze Reigâhs met de aankoop van de dichtbundel: ‘Het Haagse licht’.

Cor van Welbergen toont zich in zijn nieuwe bundel gedichten des te meer als een kleurrijk mens, van binnen en van buiten. Nostalgische regels over de hofstad zijn vermengd met zijn persoonlijk eerbetoon aan mensen en gebeurtenissen in de grotere wereld. Ook wie geen Hagenees is zal zich makkelijk in zijn emoties herkennen.

Cor, de auteur, is per 1 februari 2019 voorzitter geworden van de stichting De Grijze Reigâhs. Deze stichting heeft als doel: “Het in staat stellen, oudere en eenzame bewoners van Den Haag op een structurele en comfortabele wijze, thuiswedstrijden van ADO Den Haag te laten bezoeken.” De netto opbrengst van deze bundel komt geheel ten goede aan de stichting de Grijze Reigâhs.

============================

“Cor van Welbergen bezingt in deze bundel Den Haag en Scheveningen in alle kleuren. Van de weemoed van vroeger tot het moderne leven van nu. Een heerlijke bundel moois.”

Wieteke van Dort, actrice-cabaretière en zangeres.

“Mooie dichtbundel met een lekkâh Haags sausje!”

Bas Muijs, presentator Omroep West

“Ik hoop dat veel Hagenaars deze bundel kopen en zo onze Grijze Reigâh’s veel plezier kunnen schenken“

Aad Kila, oud voetballer, Ambassadeur van de stichting de Grijze Reigâhs.
Voor verkoop zie bijgaand de link naar de website:https://www.mijnbestseller.nl/shop/index.php/catalog/product/view/id/436390/s/het-haagse-licht-gedichten-178388-www-mijnbestseller-nl/
N.B: U kunt de bundel ook rechtstreeks bij de auteur bestellen voor slechts: 15,50 euro. Emailadres: corpatri18@zonnet.nl