Van Wanhoop naar Wondergoal 23 November 2019 ADO Den Haag-Willem II

Happy Reigâhs na de 3-3

De Grijze Reigâh’s zagen zaterdagavond een wonderlijke wedstrijd. Na een bar slechte eerste helft, afgesloten met een 0-2 achterstand, begonnen onze helden vol passie aan de tweede helft. Het resulteerde al snel in de aansluitingstreffer, maar helaas scoorde Willem2 daarna weer een doelpunt. Na de 2-3  van Necid, was het John Goossens die uiteindelijk in de 88ste minuut de bal van zo’n 30 meter vol op de pantoffel nam, en de bal stijf in de kruising knalde 3-3. Het Cars Jeans Stadion ontplofte. Toch nog tevreden met 1 punt, genoten de Grijze Reigâh’s na afloop in de Brasserie van een hapje en drankje.   

Hoe hangt het ?

Lex Immers
Voor de aftrap van het treffen met Willem II werd Lex Immers in het zonnetje gezet met een ingelijst shirt en een fraaie bos bloemen, omdat het kind van de club al meer dan 250 officiële duels voor ADO Den Haag heeft gespeeld. Een bijzondere mijlpaal voor de middenvelder, die het ingelijste shirt doneerde aan het supportershome.

Wedstrijd

Na de actie tegen Racisme begon de wedstrijd allesbehalve lekker voor ADO Den Haag. Er ging veel mis in het eerste half uur, Willem2 wist meerdere keren door de Haagse defensie te breken. Nadat Thom Haye in het veld was gekomen voor Danny Bakker ging het iets beter lopen. Toch werd de eerste heft teleurstellend met 0-2 afgesloten.

Herboren kwamen onze helden uit de kleedkamer. Dat gaf de Grijze Reigâh’s weer moed. Helaas viel plotseling toch nog weer een doelpunt voor Willem2 in het net 1-3  achter Koopmans, die overigens uitstekend keepte.

 

Nadat Necid de 2-3 inkopte in het Haags Kwartiertje, ging het weer spoken in het stadion. John Goossens nam in de 88e minuut vanaf zo’n 30 meter de bal vol op zijn pantoffel. De bal verdween in de uiterste hoek, vlak waar achter de Grijze Reigâh’s zaten. Het stadion ging uit zijn dak en de Grijze Reigâh’s natuurlijk ook. Na afloop werd er nog nagepraat in de Brasserie en werden de Grijze Reigâh’s uiteindelijk weer veilig thuisgebracht door  busjes van de BBD. Het was een enerverende avond.

Gele Hesjes

Ondanks gemaakte afspraken ging er toch weer een geel hesje voor het scherm staan. Na een paar telefoontjes werd dit gelukkig alsnog opgelost. We hopen dat dit nu niet meer zal voorkomen. Helaas konden we na afloop van de wedstrijd ook niet meteen naar binnen bij de Brasserie. Het bestuur zal wederom bij ADO Den Haag dit probleem aankaarten. Mede gelet op de valpartij (met goede afloop gelukkig), die door deze verwarring is ontstaan. 

Komt dat schot !!

Kom ook !

Alle steun voor ons ADO Den Haag is keihard nodig tijdens de laatste twee thuiswedstrijden van dit jaar op 7 en 14 december van dit jaar! (aanvang 18.30 uur) 

Geef u tijdig op bij de stichting BBD, via telefoonnummer 070-3646661.

Met een vol Grijze Reigâh’s vak, gaan  de resultaten uit hun dak !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *