Verslag van de wedstrijd Laakkwartier versus ADO Den Haag zaterdag 6 juli 2019

ADO Den Haag wint met dubbele cijfers en De Grijze Reigâh’s scoren ook.

Op het sfeervolle terrein van Laakkwartier won ADO Den Haag zaterdag 6 juli met 0-10 van de gastheer. Tomas Necid was met vier treffers op dreef en ook Nasser El Khayati leverde zijn bijdrage met vier assists en twee doelpunten. De stichting Grijze Reigâh’s was ook aanwezig met banners, flyers en stickers. De stichting ontving veel positieve reacties en er werden nieuwe contacten gelegd. 

Het was jammer dat het vlak voor het duel begon te regenen, maar dat weerhield veel toeschouwers er niet van om het duel te komen bekijken. Fons Groenendijk stuurde een sterke basisploeg het veld in. De voorzitter en secretaris van de Grijze Reigâh’s waren op tijd aanwezig om hun eigen hoekje in te richten. De voorzitter werd ondersteund door zijn dochter en Amerikaanse neef. Na te hebben genoten van het roemruchte broodje bal pinda, ontvingen bij de ingang de toeschouwers een fraaie flyer en sticker van de stichting. De secretaris legde de nodige contacten in de bestuurskamer van Laakkwartier. Voor veel supporters is deze traditionele wedstrijd het moment om weer gezellig bij te praten.

Gelet op de reacties zijn de Grijze Reigâh’s nu ook in de kringen van Laakkwartier duidelijk in beeld. Ondanks dat de regen aan het einde overvloedig viel, kon het goede gevoel niet meer stuk. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *