Waar is die Haagse bluf?

Thuis shirt seizoen 2024-2025

Tenenkrommend zaten de trouwe Grijze Reigâh’s naar de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen te kijken. Onbegrijpelijk het grote verval na de winterstop. De presentatie van het nieuwe shirt, het eerbetoon aan zij die ons ontvallen zijn en het feit dat onze Haagse paling topscorer is geworden waren de memorabele feiten. Teleurgesteld vertrokken de Grijze Reigâh’s naar huis, hopende dat er komende zaterdag toch een wederopstanding zal komen. Misschien zien ze in het Pinksterweekend opeens het licht.

Slechte generale …….

Mocht trainer Kalezic zand in de ogen hebben willen strooien van de Graafschap, dan is hij daar uitstekend geslaagd. Overigens niet alleen tijdens de wedstrijd tegen jong PSV, maar dit is al weken gaande. Het flitsende spel en felheid van voor de winterstop zijn volledig verdwenen.

Het nieuwe systeem, maar ook de “aanwinsten” droegen zeker niet bij aan de verwachtingen die bij velen leefde. Het reguliere seizoen werd aldus afgesloten met een blamerende nederlaag. Het elftal dat overigens wel 72 doelpunten kon maken dit seizoen.

Trouwe supporters

ADO Den Haag mag dankbaar zijn, dat ondanks het belabberde voetbal er toch elke thuiswedstrijd een behoorlijk aantal supporters blijven komen. Waaronder zeker ook de Grijze Reigâh’s.

Verslag van de wedstrijd
Laten we hier verder niet teveel aandacht aan meer besteden. Voor de liefhebber zie het verslag op de site van Den Haag.  Druk hier

Speciale Grijze Reigâh sjaal weer verkrijgbaar !

De nieuwe speciale Grijze Reigâh’s sjaal is vanaf heden weer verkrijgbaar. Ze zijn iets feller van kleur en ook iets langer. Verkrijgbaar bij thuiswedstrijden in de Brasserie.

Komende thuiswedstrijd

De thuiswedstrijd in de Play Off tegen de Graafschap zal plaatsvinden op zaterdag 18 mei 2024 om 20.00 uur. Sluit je snel ook aan bij de Grijze Reigâh’s. Voor Den Haag kunt u zich opgeven bij de BBD (op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur) telefoon 070 3646661. Voor Zoetermeer via de website van UVV Zoetermeer ; https://uvv-zoetermeer.nl/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *