“ We kunnen bijna niet wachten”

.Daags na de persconferentie van 25 januari 2022 waarbij ook werd aangekondigd, dat er weer supporters op de tribune welkom zijn, sprak de voorzitter met een aantal vaste en trouwe bezoekers van de Grijze Reigah’s . Hoewel teleurgesteld over het feit dat maar eenderde bezet mag worden, geeft dit toch hoop naar de toekomst toe. In gedachten zien we ze weer op de tribune zitten in het Car Jeans Stadion, onze Grijze Reigah’s van ADO Den Haag. De geïnterviewden waren het er uniform over eens; ze kunnen bijna niet wachten tot ze elkaar weer kunnen zien op de tribune.

Moeilijke periode

De voorzitter sprak met de heer Fraterman, mevrouw Bosman en mevrouw Dreve. Op dit moment gaat het gelukkig met allen weer redelijk goed, maar de coronaperiode was voor iedereen in verschillende aspecten een moeilijke periode. Ze zijn blij dat er nu weer van alles open gaat. Gelukkig komt er weer perspectief en een nieuw voorjaar aan. Ze hebben de verrichtingen van ADO Den Haag op de televisie of radio gevolgd en ook de hele soap rondom de eigendomsoverdracht. Ze dachten in deze periode vaak terug aan hun wedstrijdbezoeken in het stadion. Er gaat volgens hen toch niets boven de wedstrijd en sfeer echt beleven in het stadion.

Het gemis

Ze vonden de entourage en de ontvangst telkens weer geweldig, ondanks de vaak slechte sportieve resultaten in die periode. Vaak hebben ze het er nog over, als ze elkaar telefonisch spreken of bij de boodschappenritjes van de stichting BBD. Gelukkig hopen ze op betere tijden, die er nu toch lijken aan te komen. De stichting Grijze Reigah’s neemt binnenkort contact op met ADO Den Haag om te lezien wat er op korte termijn mogelijk is voor onze Grijze Reigah’s.

 

Ongeduld

De heer Fraterman, mevrouw Bosman en mevrouw Dreve, zullen dan zeker weer van de partij zijn. Ze kunnen bijna niet wachten om weer eens een wedstrijd in het echt te beleven, elkaar weer eens te zien en gezellig na afloop een hapje en drankje te nuttigen. Als goede ambassadeurs maken ze reclame voor de Grijze Reigah’s, foto’s worden ook vaak gedeeld op social media. De voorzitter is blij om de nog steeds positieve geluiden over de Grijze Reigah’s te horen. Wel uit het zicht, maar zeker niet uit het hart. Hij hoopt uiteraard ook op betere tijden en nu weer snel de Grijze Reigah’s op de tribune te mogen ontvangen. Zondag 30 januari zal de voorzitter weer in het stadion zitten bij de wedstrijd tegen de Graafschap en zal dan de Grijze Reigâh’s vlag weer vol trots gaan ophangen.

En dan nog dit

Onlangs mocht de voorzitter een exemplaar ontvangen van het boek: Ik ben niet eenzaam, het handboek voor eenzaamheid en ouderencommunicatie van de auteur Alet Klarenbeek. In dit handboek wordt de stichting de Grijze Reigah’s vermeldt als goed voorbeeld. Iets om trots op te mogen zijn