Zelfs geen punt voor alle moeite…..ADO Den Haag – AZ op 22 september 2019

De Grijze Reigahs met Lex Immers

De Grijze Reigâh’s waren gisteren getuige van een onnodige nederlaag. Ondanks hun morele steun in het Grijze Reigâh’s vak, werd er helaas geen resultaat geboekt tegen AZ. ADO Den Haag was zeker niet minder dan AZ, maar een ongelukkige penalty besliste de wedstrijd. Desondanks genoten de deelnemers weer van de entourage en ontvangst bij ADO Den Haag. Onze ambassadeur Aad Kila kwam na afloop ook nog even langs in de Brasserie. Vol vertrouwen op betere resultaten in de komende wedstrijden, werden de Grijze Reigâh’s, na afloop door de BBD weer veilig thuisgebracht.

Voordat er werd afgetrapt was het eerst tijd voor twee belangrijke zaken die zich buiten deze wedstrijd om afspeelden. Eerst werd er door de supportersverenigingen FCDH, Fansupport en SV Haagsche Bluf en beide clubs een cheque van maar liefst 27.500 euro overhandigd aan het Sophia Kinderziekenhuis, in het kader van de prachtige knuffelactie die de afgelopen tijd georganiseerd werd. De Grijze Reigâh’s hebben voor deze actie ook 65 euro gedoneerd. Daarna werd stil gestaan bij het overlijden van Fernando Ricksen, oud AZ speler. Er werd een minuut lang geapplaudisseerd voor de door A.L.S. getroffen oud voetbalspeler.  

Positief

Keeper en debutant Luuk Koopmans had een geweldige reflex in huis had op een ongelukkige balaanraking van Shaquille Pinas. Bij de penalty moest Koopmans zich gewonnen geven, maar keepte verder een ronduit uitstekende pot. Ook Crysencio Summerville gaf zijn visitekaartje af met een aantal flitsende acties. Een punt was zeker verdiend dit keer.

Nieuwe kansen

Tegen Emmen uit op 27 september 2019 moeten er weer punten gepakt worden, maar zeker op zondag 6 oktober 2019, thuis tegen die club uit Amsterdam. Gelet op de verwachte belangstelling is het van groot belang dat de Grijze Reigâh’s zich tijdig aanmelden voor het bijwonen van deze wedstrijd. Voor deze wedstrijd zijn 24 kaarten beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *